Μπάσκετ

Μια επίσκεψη στο Παλέ ήταν αρκετή για να λατρέψουν τον Άρη

Μια επίσκεψη στον μπασκετικό ναό του ελληνικού μπάσκετ, το θρυλικό Παλέ ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ο Άρης φιλάθλους και την Τουρκία!

Η τετραμελής τουρκική οικογένεια που ζει μόνιμα στην Προύσα έγινε Άρης επειδή αντιλήφθηκε το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, όταν επισκέφθηκε το Nick Galis Hall και είδε από κοντά την ιστορία και την παράδοση που έχει χτίσει στο μπάσκετ.

Η Σεϊχάν Σαρπέρ μίλησε στο PRESSARIS για την σχέση αγάπης που συνδέει την ίδια, τον σύζυγό της Κεριμάν και τα δύο παιδιά τους, Κερίμ και Σελίν με τον Άρη:

Και εγώ και ο σύζυγός μου αγαπάμε το μπάσκετ και θέλουμε και τα παιδιά μας να μεγαλώσουν αγαπώντας το μπάσκετ. Πέρσι είχαμε επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη και βρεθήκαμε στο γήπεδο του Άρη και από ξεκίνησε αυτή η σχέση. Ειδικά ο σύζυγός μου παρακολουθεί τους αγώνες του Άρη, παρέα και εγώ! Ο Άρης είναι η ομάδα που ανέδειξε το μπάσκετ στην Ελλάδα, υπάρχει ομάδα μπάσκετ από το 1922! Είναι ομάδα που προσελκύει κόσμο σε αυτό το άθλημα…

Φυσικά και γνώριζαν πως ο άνθρωπος που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου υπήρξε μια τεράστια μορφή του μπάσκετ του Άρη, φυσικά και γνωρίζουν και τον τεράστιο αντίχτυπο που είχε ο Νίκος Γκάλης στην ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ:

Ξέρουμε ότι και ο Παναγιώτης Γιαννάκης που είναι τώρα προπονητής της ομάδας και ο Νίκος Γκάλης υπήρξαν μεγάλες μορφές του Άρη, έχουμε παρακολουθήσει παλιούς αγώνες του Άρη μαζί με το σύζυγό μου και πραγματικά χαιρόμαστε που είδαμε την ομάδα και από κοντά…

Πηγή: pressaris.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button