Μπάσκετ

“Μια απόδειξη για να θυμηθούμε ποιοι είμαστε! Πλησιάζει η στιγμή να ξαναδούμε τον Γκάλινατ”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Μετ’εμποδίων έγιναν οι δηλώσεις του Καστρίτη, μετά το πρόβλημα στο ρεύμα στο γήπεδο του Περιστερίου και ο Έλληνας κόουτς είπε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Σήμερα έδειξαν πολύ καλή αντίδραση. Ξέραμε πολύ καλά την ποιότητα του Περιστερίου. Εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε, τότε πραγματικά μπορούμε να πάμε με αισιοδοξία προς το τελείωμα της σεζόν”.

Για το σημαντικό “διπλό” και ότι βγήκαν μπροστά στο σκοράρισμα αρκετοί παίκτες: “Είναι σημαντικό. Εχω πει πολλές φορές, εμείς είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού μας. Εχουμε περάσει δύσκολα, με τραυματισμούς, με διακοπές, με κούραση. Είναι φυσιολογικό, μέχρι ενός σημείου, να έχουμε σκαμπανεβάσματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να δείχνουμε πως πρέπει να είμαστε σκληροί και να εκπροσωπούμε την ομάδα όπως πρέπει. Εχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Εχουμε κάνει τέτοια διπλά. Το σημερινό παιχνίδι είναι απόδειξη για να θυμηθούμε ποιοι είμαστε! Πρέπει να δίνουμε το 100%”.

Για τον Γκάλινατ: “Θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Σε εμάς έχει λείψει, είναι σε διαδικασία επιστροφής. Μη ξεχνάμε πως έλειψε 70 μέρες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πλησιάζει η στιγμή που θα τον ξαναδούμε στη δράση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button