Μπάσκετ

Μια ακόμη ήττα και αντίο Ευρώπη

Ο Άρης ταξίδεψε στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Αβελίνο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαν πολύ καλά και στα αμυντικά καθήκοντα αλλά και στα επιθετικά τα πήγαν περίφημα, κράτησαν χαμηλά στο σκορ τους Ιταλούς και στην επίθεση είχαν καθαρό μυαλό κάνοντας σωστές επιλογές αλλά και αρκετή ευστοχία στις προσπάθειες τους, αφού βρήκαν 5 τρίποντα σε 9 προσπάθειες αλλά και αρκετά σουτ εντός παιδιάς . Αυτός που ξεχώρισε από τον Άρη στο πρώτο δεκάλεπτο, ήταν ο Ιβάν Μάρας ο οποίος πέτυχε 12 πόντους, 3/5 τρίποντα και 3/7 δίποντα.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 21-25

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης έριξε κατά πολύ την απόδοση του σε σχέση με το πρώτο, οι Ιταλοί ανέβασαν στροφές, βρήκαν κάποια σουτ από την περιφέρεια αλλά και εντός παιδιάς και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα αλλά να χτίσουν και μια διαφορά 10 πόντων. Σε αντίθεση οι «κιτρινόμαυροι» και μετά από κάποιες αναμενόμενες αλλαγές που έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης θέλοντας να δώσει ανάσες σε κάποιους, έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και το καθαρό μυαλό τους στην επίθεση, κάνοντας πολλές βιαστικές επιλογές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πετύχουν κάποια καλάθια.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 43-33

Ο Άρης προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη άρχισαν  από την δεύτερη περίοδο ήδη να δείχνουν σημάδια κόπωσης, μια κόπωση που επηρεάζει φυσικά την αγωνιστική τους απόδοση και είναι προϊόν των πολλών αγώνων και σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και λόγω του ελλείπεις ρόστερ που καλείται να ανταπεξέλθει, σήμερα ο Παναγιώτης Γιαννάκης στερήθηκε και τις υπηρεσίες του Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε στην μέση, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα και άφησε ένα κενό που σε αρκετές φάσεις ήταν καθοριστικό. Οι Ιταλοί συνέχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους, βρίσκοντας και αρκετά σουτ τριών πόντων αλλά και πολλά καλά καλάθια κάτω από την ρακέτα.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 63-50

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να μαζέψουν όσες δυνάμεις είχαν ώστε να προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σκορ όμως δεν τα κατάφεραν, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να βρίσκουν πιο εύκολα σκορ, να κάνουν καλύτερες επιθετικές επιλογές, ένα αντίθετα οι παίκτες του Άρη πετύχαιναν πιο δύσκολα κάποιο καλάθι. Αυτός που ξεχώρισε από τους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, ήταν ο Ιβάν Μάρας, στην σημερινή αναμέτρηση πέτυχε 19 πόντους, 4/7 τρίποντα και 3/10 δίποντα και είχε και 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Ο Άρης μετά από αυτήν την ήττα χάνει όποιες ελπίδες είχε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τέλος παιχνιδιού: 79-66

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button