Ποδόσφαιρο

“Μην ακούτε τους γύρω, εμείς έχουμε δουλεία να κάνουμε”

Απόλυτα ρεαλιστής και προσηλωμένος στην επίτευξη του στόχου της ανόδου παραμένει ο Δημήτρης Σπανός, που θέλησε να υψώσει ασπίδα στους ποδοσφαιριστές του αναφορικά με δημοσιεύματα. 

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αποχωρήσεις και αφίξεις ποδοσφαιριστών στον Άρη. Το γεγονός αυτό εκτός από την αναστάτωση που προκάλεσε στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Άρη, οι οποίοι έβλεπαν καθημερινά τα ονόματα τους στη λίστα των απόχωρησεων δεν έμεινε ασχολίαστο από τον προπονητή του Άρη.

«Μην ακούτε τι λένε τριγύρω. Ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Εμείς έχουμε μια δουλειά να κάνουμε. Να έχουμε το μυαλό μας εδώ. Εκείνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος. Να τα πάρουμε όλα και να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».

Άλλωστε αυτή τη στιγμή προέχει η μαθηματική επίτευξη της ανόδου, όπως και η απόλυτη συγκομιδή των βαθμών στους εναπομείναντες αγώνες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button