Ποδόσφαιρο

Με «όπλο» την απόδοση κόντρα στο Βόλο αλλά ταυτόχρονα με συγκρατημένα συναισθήματα

Παρότι ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, στις καλές εμφανίσεις και συνεπώς στα χαμόγελα, πρέπει να είναι συγκρατημένος και να κοιτάξει την Κυριακή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μετά από αρκετό καιρό μία νίκη με μία πολύ καλή εικόνα, πειστική εμφάνιση, ενώ ακόμα ατομικά, όλοι οι παίκτες της ομάδας έδωσαν κάτι καλό στον προπονητή τους.

Η νίκη κόντρα στο Βόλο με 4-0 ήταν ένα ξέσπασμα αλλά κυρίως μία «υποχρέωση». Πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και να κοιτάξουν όλοι στον «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» πως το σημαντικό ματς είναι αυτό που ακολουθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μία νίκη στην Αθήνα επί του Παναθηναϊκού είναι αυτή που θα αξίζει πιο θερμό χειροκρότημα καθώς το νέο έτος θα βρει τον Άρη στην πεντάδα, μόνο του, χωρίς ισοβαθμία με τους «πράσινους».

Συνεπώς, η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ δεν πρέπει να καθησυχαστεί αλλά να πάρει κίνητρο από τη χθεσινή (19/12) νίκη. Ακόμα να κρατήσει την εμφάνιση αλλά και την εξαιρετική επιθετική λειτουργία, με τη γρήγορη κίνηση της μπάλας.

Για να είμαστε δίκαιοι, κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο μιας που μένουν μόνο δύο προπονήσεις για τον Άρη ώστε να ετοιμαστεί για τον Παναθηναϊκό (σ.σ. οι «πράσινοι» έχουν τρεις, μικρή διαφορά).

Τέλος, πρέπει να προσέξει τον Παναθηναϊκό, που παρότι δεν παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, καταφέρνει και παίρνει αποτελέσματα, έστω την ισοπαλία και έστω με δυσκολία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button