Ποδόσφαιρο

Δεν είδε το VAR για να… τελειώσει το παιχνίδι

Με τη FIFA να τη στηρίζει απόλυτα στις αποφάσεις που πήρε και τις οποίες έμαθε εκ των υστέρων, η διαιτητής του επεισοδιακού παιχνιδιού ανάμεσα στην Αγγλία και το Καμερούν για το Μουντιάλ Γυναικών, αδιαφόρησε δυο φορές για το VAR προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση και αποχωρήσει η αφρικανική ομάδα!

Το ματς της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στη Γαλλία, είχε… παρατράγουδα, με τις Καμερουνέζες να θεωρούν πως αδικούνταν κατάφωρα από τη διαιτησία.

Αρνούνταν να συνεχίσουν το ματς, απειλούσαν να φύγουν από το γήπεδο, με τον προπονητή τους να είναι αρκετά πιο ψύχραιμος και να κρατάει τις παίκτριες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μάλιστα, κατηγορούσαν τη FIFA για ρατσισμό και επιθυμία να περάσει στα προημιτελικά η ομάδα των… λευκών.

Η διαιτητής της αναμέτρησης αυτής (που για την ιστορία ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0 για τις Αγγλίδες με το VAR να αποφασίσει το ένα γκολ και να ακυρώνει άλλο ένα για το Καμερούν), αρνήθηκε να υπακούσει τις υποδείξεις στην ενδοεπικοινωνία δυο φορές, προκειμένου να μην ξεφύγει η ήδη τεταμένη κατάσταση.

Σε φάση που οι Βρετανίδες ζήτησαν πέναλτι αλλά και στο τρομερά άσχημο μαρκάρισμα στον αστράγαλο της Χόουτον, η ρέφερι πήρε τις πιο soft αποφάσεις και η FIFA τη στήριξε καθώς αντιλήφθηκε πως το έκανε για να ολοκληρωθεί ομαλά το ματς…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button