Ερασιτέχνης

Με την Εθνική Ελλάδας οι αδελφοί Κωνσταντινούδη

Οι δύο αθλητές του Άρη με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος

Το “Aris Boxing Club” ενημέρωσε πως ο Πέτρος Κωνσταντινούδης και ο αδελφός του, Γιώργος θα ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα Παμπαίδων και στην Εθνική Ομάδα Εφήβων αντίστοιχα. Αναλυτικά:

“Οι δυο πυγμάχοι του ΑΡΗ κλήθηκαν να πλαισιώσουν την εθνική Ελλάδας , η οποία ξεκινά την προετοιμασία της εν όψη των πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ο λόγος για τους πρωταθλητές μας, Κωνσταντινούδη Πέτρο ο οποίος θα ενταχτεί στην εθνική ομάδα παμπαίδων και ο Κωνσταντινούδης Γιώργος στην εθνική ομάδα των εφήβων.

Το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μετά την προετοιμασία θα λάβουν μέρος σε διεθνές τουρνουά το οποίο θα γίνει στην ίδια πόλη.
Τους αθλητές μας θα συνοδεύει ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του ΑΡΗ , Γκαβέζος Γιώργος. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Το τμήμα πυγμαχίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κάμτσιου Δημήτρη και όλους τους φίλους του τμήματος (που ήθελαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους) για την οικονομική ενίσχυση προς το τμήμα , ώστε οι αθλητές μας απρόσκοπτα να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button