Ποδόσφαιρο

Με τα Βαΐων κλειδώνει την επιστροφή

Κυριακή των Βαΐων ο Κύριος εισέρχεται στην Ιερουσαλήμ, όπου τον περιμένουν τα φρικτά Πάθη, η Σταύρωση αλλά και η Ανάσταση. Ο Άρης μετά από τέσσερα χρόνια παθών στις χαμηλότερες κατηγορίες μπορεί σήμερα να σφραγίσει σε μεγάλο βαθμό τη δική του Ανάσταση.

Με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου του, σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (17:00) τη Δόξα Δράμας. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν ηθική υποχρέωση να κατακτήσουν τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στη μαχητική Δόξα Δράμας του Νίκου Κωστένογλου.

Μια νίκη που θα επαναφέρει τους κίτρινους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρίσκεται από χθες μόνος ο ΟΦΗ μετά την άνετη επικράτηση του στην Πάτρα. Παράλληλα όμως θα αυξήσει και τη διαφορά από την τρίτη Παναχαϊκή στους 13 πόντους ή αν προτιμάτε στους 14 καθώς ο Άρης υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα λίγο πριν από τη σέντρα, τακτική που εφαρμόζει καθ΄όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Αιγιώτης τεχνικός έχει ως κύριο πρόβλημα την απουσία του Χουσεϊν Μουμιν, αφού ο μέσος του Άρη εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Συν τις απουσίες του Παυλίδη και Μπαστακού.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές από τον Έλληνα τεχνικό. Η προσθήκη των Μπράνισλαβ Νίκιτς και Γιάννη Πασά στην αρχική εντεκάδα δείχνουν να κλειδώνουν. Αφενός ο Βόσνιος μέσος είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση στη θέση του Χουσαϊν Μουμιν, δίνοντας δύναμη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Αφετέρου ο Γιάννης Πασάς είναι ένας επιθετικός που πατάει περιοχή, έχει την πάσα αλλά και το σκοράρισμα. Έτσι οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές θα δώσουν πολύτιμες λύσεις απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από έξι σερί νίκες και είναι ο “κακός δαίμονας” του Άρη στα πέτρινα χρόνια.

Η νίκη λοιπόν σε συνδυασμό με την πανηγυρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα σημάνει με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του Άρη στη μεγάλη κατηγορία αλλά και θα στείλει ηχηρά μηνύματα εν όψη της νέας σεζόν, ειδικά στο θέμα των τηλεοπτικών. Βέβαια θα δώσει και ώθηση στην ομάδα για τη μάχη της Κρήτης με τον ΟΦΗ, όπου ο Άρης με θετικό αποτέλεσμα αποκτά προβάδισμα και για την πρώτη θέση. Άλλωστε η πρώτη θέση είναι απαίτηση και του Παύλου Μυροφορίδη, που έχει πάρει πατριωτικά το θέμα και προσπαθεί να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να μην συμβιβάζονται μόνο με την άνοδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button