Ποδόσφαιρο

Με Στολτίδη στον πάγκο ο Ηρακλής απέναντι στον Αστέρα Β’

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Ιεροκλή Στολτίδη θα συνεχίσει ο Ηρακλής ενόψει της επόμενης αναμέτρησης του, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα ο μόνιμος αντικαταστάτης του Δημήτρη Σπανού.

Ο Ηρακλής που βρίσκεται στη κορυφή του Βορείου Ομίλου της Super League 2, φιλοξενείται το Σάββατο από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ που επίσης κάνει μια εξαιρετική χρονιά, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 9 αγωνιστικές.

Οι «κυανόλευκοι» σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι θα έχουν στον πάγκο τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τον Ιεροκλή Στολτίδη ως υπηρεσιακό (νίκη με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννενα στο ντεμπούτο του), καθώς μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Σπανού η διοίκηση του Γηραιού δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με κάποιον προπονητή.

Η αναζήτηση συνεχίζεται για τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, θέλοντας να βρεθεί ο κατάλληλος που θα οδηγήσει τον Ηρακλή και πάλι στην Super League. Ακόμα και να βρεθεί ο εκλεκτός πριν την αναμέτρηση της Τρίπολης, είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνει ντεμπούτο στο ματς αυτό, οπότε εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι ο Στολτίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button