Ποδόσφαιρο

Με πρωταγωνιστή Ιντέγε η πρώτη νίκη

Την πρώτη του νίκη σε φιλικό πήρε ο Άρης επί του Ατρομήτου, επτά μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς

ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Πολύ καλύτερος του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος ο Άρης, ήταν αυτός που είχε την υπεροχή των κινήσεων και δημιούργησε ευκαιρίες. Ένα σουτ του Τόνσο στο 5΄κατέληξε άουτ, ενώ στο 10΄ η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία του Άρη, με το σουτ του Ματίγια να αποκρούεται από τον Μέγιερι, μετά από ωραία κίνηση του Φέτφα και τον Ιντέγε να μην προλαβαίνει να πάρει το ριμπάουντ.

Στο 25΄οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη άνοιξαν το σκορ. Ωραία σέντρα του Ντιγκινί από τα αριστερά, ο Ιντέγε μπήκε στην φάση, αλλά ο Ρισβάνης στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-0). Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ο Άρης είχε και πάλι την υπεροχή, με τον Ατρόμητο να μην δημιουργεί κανέναν κίνδυνο, μπροστά στην εστία του Κουέστα.

ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΙΝΤΕΓΕ!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να πιέζουν από το ξεκίνημα και να έχουν την πρώτη τους ευκαιρία με το σουτ του Ματίγια να καταλήγει κόρνερ, λίγο έξω από την περιοχή του Μέγιερι. Στο 56΄μπήκε στο ματς ο Σάσα και πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ιντέγε και πάλι στην φάση, τον πρόλαβε όμως η άμυνα τω Περιστεριωτών.

Στο 68΄εξαιρετική ενέργεια του Φετφατζίδη, που ανατράπηκε στην μικρή περιοχή του Ατρόμητου. Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, με τον Ιντέγε να την στήνει στα 11 βήματα και να την στέλνει ψηλά στο βάθος της εστίας του Μέγιερι για το 2-0!

Ο Σάββας Παντελίδης άλλαξε όλη σχεδόν την ενδεκάδα, αφήνοντας μόνο τους Κουέστα, Ντιγκινί και Σούντγκρεν που συμπλήρωσαν 90λεπτο. Πρώτη φιλική νίκη του Άρη, μετά από τρεις ήττες επί ολλανδικού εδάφους.

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (56΄Σάσα), Ντιγκινί, Ιντέγε (69΄Ντουάρτε), Τόνσο (76΄Κωνσταντινίδης), Σούντγκρεν, Ματίγια (85΄Μπακούτσης), Φετφατζίδης (69΄Μαρτίνες), Βέλεθ (76΄Δεληζήσης), Κόρχουτ (85΄Τσαγκαλίδης), Ροζ (76΄Σόουζα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Αναστασίου): Μέγιερι (79΄Θεοδωράκης), Ρισβάνης (62΄Κάχιλα), Κατράνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον (76΄Γαρουφαλλιάς), Χαρίσης (76΄Νάτσος), Ουμπίντες (54΄Ν΄Σικουλού), Ουγκράι (54΄Ρόσα), Μανούσος (79΄Κωτσόπουλος), Βέλλιος (54΄Κορτ).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button