Ποδόσφαιρο

Με νέα “όπλα” στην Πάτρα

Δυο “νέες” επιθετικές επιλογές θα έχει ο Δημήτρης Σπανός για τον αγώνα της Κυριακής με την Παναχαΐκή.

Στον κρίσιμο αγώνα με την Παναχαΐκή ο Δημήτρης Σπανός θα μπορεί να υπολογίζει τόσο τον Γιάννη Πασά που επιστρέφει από τον τραυματισμό του, όσο και στον Κενάν Μπαργκάν, που είχε τεθεί εκτός ομάδος για πειθαρχικούς λόγους. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να δώσουν πολύτιμες λύσεις στην επίθεση. 

Αρχικά ο Γιάννης Πασάς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδος. Να θυμίσουμε πως ο Πασάς πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις και βοηθούσε στο σκοράρισμα αλλά και στη γενικότερη επιθετική λειτουργία της ομάδος. Έτσι ο Σπανός μπορεί να υπολογίζει σε έναν αξιόπιστο ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη πλευρά, στο θέμα Μπαργκάν, το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να ρίξει νερό στο κρασί του και να ενσωματώσει ξανά στην ομάδα τον 29χρονο μεσοεπιθετικό. Μάλιστα ο ίδιος ο Παύλος Μυροφορίδης θέλοντας να ενισχύσει την ομάδα στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές έκανε έναν κύκλο επαφών με τη διοίκηση, τον προπονητή αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή βάζοντας το συμφέρον της ομάδος υπεράνω όλων.    

Με δεδομένη μάλιστα και την απουσία του Άγγελου Χαντί, λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Ιορδανίας αλλά και τον τραυματισμό του Λούκα Μιλούνοβιτς, ο Άρης θα παραταχθεί κόντρα στην Παναχαΐκή με δύο νέα όπλα στην επίθεση του. Καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να σηκώσουν την επιθετική λειτουργία της ομάδος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button