Ποδόσφαιρο

Με Μπράμπετς, αλλά χωρίς Γκρέι η ευρωπαϊκή λίστα του Άρη για τα ματς με Ντιναμό Κιέβου

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Άρη για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου. Αντίθετα εκτός είναι ο Άντρε Γκρέι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άντρε Γκρέι βρίσκεται εκτός ομάδας με τους ανθρώπους του Άρη να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του για τη λύση του συμβολαίου του. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός ενημερώθηκε ότι από ‘δω και πέρα θα προπονείται μόνος του, μια μέρα μετά από το παιχνίδι με την Αραράτ, στο οποίο έμεινε στον πάγκο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας των κιτρινόμαυρων.

Αντίθετα, ο Μπράμπετς είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Άρη καθώς μπορεί να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας.

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ Άρης στην UEFA για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβο, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 είναι η εξής:

Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο Λέισμαν, Μπράμπετς, Μβοντό, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβισιτς, Λουίς Πάλμα, Μενέντες, Σαβέριο, Μόμπεργκ Κάρλσον, Λορέν Μορόν, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button