Ερασιτέχνης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2019(photo, δηλώσεις)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, τα ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2019, αγωνιστικούς αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε με επιτυχία το κολυμβητικό τμήμα του ΑΡΗ.

Συγκεκριμένα, πάνω από εξακόσιοι πενήντα αθλητές από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν με τις ομάδες τους στους αγώνες, ενώ το τμήμα του ΑΡΗ κέρδισε τριάντα-έξι μεταλλεία με τα δεκαεφτά από αυτά να είναι χρυσά!

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο έφορος του κολυμβητικού τμήματος κ.Τάσος Αναστασιάδης δήλωσε στον Πάνο Τσίκαλα:

” Τελείωσαν τα ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2019 που ήταν μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση με 650 αθλητές από 48 σωματεία, πραγματοποίηθηκαν κάποιες εξαιρετικές επιδόσεις από δικούς μας αθλητές και η ομάδα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο αυτήν την στιγμή που ξεκινάνε τα χειμερινά πρωταθλήματα. Φέτος ο κολυμβητικός ΑΡΗΣ είναι πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά και θα τελειώσουμε την σεζόν με μεγάλες επιτυχίες. Προπονητές και διοίκηση είμαστε ένα, θέλουμε ο κόσμος να χαρεί και άλλους πρωταθλητές σαν τον Θώμογλου τον Ζαχαριάδη και την Κεχαγιά.

Κλείνοντας ανέφερε πως:

” Είχαμε πάρα πολλά μεταλλεία με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και νομίζω πραγματικά πως είναι dream team. Διαθέτουμε οχτώ αθλητές στην εθνική ομάδα, που αυτός ο αριθμός δεν τον έχει πλησιάσει καμιά άλλη ομάδα, κοιτώντας  πλέον στο εξωτερικό καθώς δεν μας φτάνουν τα σύνορα, στοχεύουμε σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.”

Σήμερα στις 18:00, θα φιλοξενηθεί ο προπονητής του κολυμβητικού τμήματος, Γιώργος Μαυρίδης, στην εκπομπή “ο ερασιτέχνης έχει φωνή”.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button