Μπάσκετ

Με κόσμο παθιασμένο, ομάδα ψυχωμένη και “διπλό” Αθηναίου πήρε την νίκη

Ο Άρης υποδέχτηκε το Λαύριο στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο κόσμος έδωσε το «παρών» και δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα καθώς από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δεν σταμάτησε να τραγουδάει.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «κιτρινόμαυροι» πατούσαν καλύτερα στο παρκέ, έβγαλαν σωστές άμυνες και δεν άφησαν το Λαύριο να πιάσει ρυθμό ενώ επιθετικά ήταν εξίσου καλός και έφτανε αρκετά εύκολα στο καλάθι της αντίπαλης ομάδας.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 24-15

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για τον Άρη ο οποίος ήταν πολύ καλός στην άμυνα και κατάφερε να κρατήσει το Λαύριο χαμηλά, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» και στην επίθεση ήταν καλύτεροι αφού είχαν πιο καθαρό μυαλό από τους φιλοξενούμενους και έφταναν πιο εύκολα στο αντίπαλο καλάθι. Τσαϊρέλης και Αθηναίου ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο με τον δεύτερο ειδικά να δείχνει ότι έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό, ενώ ο πρώτος δείχνει για ένα ακόμη παιχνίδι πόσο σημαντική μονάδα είναι για τους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 47-34

Η απόδοση του Άρη επιθετικά έπεσε κατά πολύ στο τρίτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν καλύτερες άμυνες αλλά και οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν το καθαρό μυαλό που είχαν στις άλλες δύο περιόδους. Το Λαύριο κατάφερε να ρίξει αρκετά την διαφορά και από διψήφια να την κάνει μονοψήφια μετά από πολύ ώρα.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 54-49

Ο Άρης στο τελευταίο δεκάλεπτο συνέχισε να παίζει καλύτερη άμυνα και να βγάζει «ψυχή» στο γήπεδο ο Γιάννης Αθηναίου ήταν εξαιρετικός έφτασε στο double-double (12 π, 12 ασσίστ) και ήταν σίγουρα ο καλύτερος παίκτης του Άρη, μαζί με τον Αθηναίου εξαιρετικός ήταν επίσης ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Σπύρος Μούρτος. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, έβγαλαν ψυχή και αν σε κάποια διαστήματα έπεφτε η απόδοση τους με αποτέλεσμα το Λαύριο να κοντέψει στο σκορ, έβγαζαν ενέργεια την κατάλληλη στιγμή και με καθαρό μυαλό αλλά και τον εξαιρετικά δημιουργικά Γιάννη Αθηναίου έβγαζαν καλές επιθέσεις και κατάφερναν να χτίσουν και πάλι καλή διαφορά.

Τέλος παιχνιδιού: 80-69

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button