Ποδόσφαιρο

Με κόσμο ο Λεβαδειακός στο “Καραϊσκάκης”

Τη στήριξη του κόσμου τους θα έχουν οι Βοιωτοί στην έκτος έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός, οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό τη Κυριακή 20/10 στις 16:00. Η θύρα του γηπέδου που θα τους παραχωρηθεί θα είναι η 27.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο Στάδιο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ την Κυριακή 20/10 και ώρα 16:00, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα διατεθεί η θύρα 27 για την εξυπηρέτησή τους.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η διαδικασία εισόδου δε διαφέρει από αυτήν των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας. Μετά την αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ο κάθε φίλαθλος πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσει σε ταυτοποίηση στο Gov.gr Wallet, καθώς η είσοδος στο γήπεδο, βάσει του νέου Νόμου, γίνεται αποκλειστικά μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Υπενθυμίζουμε ότι η τήρηση των μέτρων ασφαλείας αποτελεί καταλυτικής σημασίας, όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για την αποφυγή κινδύνων τιμωρίας της ομάδας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button