Ποδόσφαιρο

Με κανονικούς ρυθμούς ενόψει Παναιτωλικού, συνεχίζει θεραπεία ο «Φέτφα»

Με μοναδικό «ερωτηματικό» αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη, οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για ένα ακόμα παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά:

”Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/10, 17:15), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης (σφίξιμο στη γάμπα) ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπειών.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Ο Τσαγκαράκης σφυρίζει με Παναιτωλικό

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών, του τέταρτου διαιτητή, των διαιτητών του VAR και του AVAR, καθώς και του παρατηρητή του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να σφυρίξει ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την Ένωση Χανίων.

Βοηθοί του θα είναι οι Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) και Σταύρος Σίπκας (Σάμου), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

Διαιτητής VAR: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και διαιτητής AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας).

H Super League κατά του ρατσισμού!

Η Super League, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού – #FootballPeople weeks – σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, 26-28 Οκτωβρίου 2019, στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του ρατσισμού.

Το μεγάλο πανευρωπαϊκό κίνημα έχει σκοπό να ενώσει όλους τους ανθρώπους στη γιορτή του ποδοσφαίρου και να απομονώσει τα στοιχεία του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας τους φιλάθλους και όσους εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο, με το μήνυμα ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων.

Το ποδόσφαιρο προάγει τις αξίες της ενσωμάτωσης όσων προσπαθούν να κάνουν το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι για όλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε, που βρισκόμαστε και ποιες είναι οι πεποιθήσεις μας.

Την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, θα προβληθούν μηνύματα κατά του ρατσισμού, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button