Μπάσκετ

Με εκπληκτικό Μποχωρίδη, πρώτο Ευρωπαϊκό διπλό και ρεκόρ πόντων για τον Άρη

Ο Άρης ταξίδεψε στην Πολωνία για να αντιμετωπίσει την Ζιέλονα Γκόρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, κέρδισε 72-80, πήρε την πρώτη του Ευρωπαϊκή εκτός έδρας νίκη αλλά έσπασε και το μέχρι τώρα ρεκόρ των 71 πόντων.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης μπήκε πολύ καλά στο παρκέ, πετυχαίνοντας τρία καλάθια σε τρείς επιθέσεις και πήρε το προβάδισμα με 2-6 στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Εκεί οι γηπεδούχοι αντέδρασαν βρήκαν ρυθμό, εκμεταλλεύτηκαν τις λάθος επιθετικές επιλογές των κίτρινων και κατάφεραν να πάρουν προσωρινό προβάδισμα με 8-6. Οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν γρήγορα και ξαναπήραν το προβάδισμα με 10-11 δύο λεπτά αργότερα το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 12-15

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης μπήκε επίσης πάρα πολύ δυνατά στο παρκέ και έδειχνε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει σκοπό να το χάσει και με μπροστάρη τον Μποχωρίδη, ο οποίος δείχνει ότι είναι σε πάρα πολύ κατάσταση και ότι πρόκειται να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Άρη, κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει το προβάδισμα αλλά και φτάσει κάποια στιγμή την διαφορά στο +10.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 32-38

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης συνέχισε την καλή απόδοση και με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να έχει πάρει την ομάδα από το «χέρι», έδειχνε ότι δύσκολα θα χάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μποχωρίδης γενικώς τα έκανε όλα στο γήπεδο, σκόραρε, έπαιρνε ριμπάουντ, έκλεβε μπάλες και μοίραζε ασσίστ, αναμφίβολα ο καλύτερος παίκτης του Άρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 51-56

Ο Άρης έδειχνε ασταμάτητος, ο Μποχωρίδης καταιγιστικός, επίσης Μπελ, Μπένσον και Αθηναίου απέδωσαν πάρα πολύ καλά και μάλιστα ο Γκάρυ Μπελ έφτασε επιτέλους το ποσοστό ευστοχίας του και έδειξε για πιο λόγο αποκτήθηκε με 3/5 τρίποντα και 3/4 δίποντα έφτασε τους 15 πόντους. Ενώ ο MVP του αγώνα Λευτέρης Μποχωρίδης πέτυχε 22 πόντους, έβγαλε 9 ασσίστ, 3 κλεψίματα και έκανε και δύο τάπες.

Ο Άρης όχι μόνο κατάφερε να πάρει το πρώτου του Ευρωπαϊκό διπλό αλλά πέτυχε και ρεκόρ πόντων αφού έφτασε τους 80 πόντους, δηλαδή 9 πόντους παραπάνω από ότι είχε πετύχει μέχρι τώρα.

Τέλος παιχνιδιού: 72-80

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button