Ποδόσφαιρο

Με δύο πρόσωπα ο Άρης απέναντι στην ΑΕΛ – Θετικά μηνύματα από Ντιαγέ και Ντουάρτε

Ο Άρης κόντρα στην ΑΕΛ παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα, αδυνατώντας πάντως να καταβάλει την αντίσταση της (0-0) στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης». Μηνύματα στον Άκη Μάντζιο έστειλαν Λερίν Ντουάρτε και Μπαντού Ντιαγέ, ενώ «παρών» στον Κώστα Φραντζέσκο φώναξε ο Στέφανος Σουλούκος.


Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου σίγουρα απείχε πολύ από αυτήν που ο Άκης Μάντζιος επιθυμεί για το φετινό Άρη, την ώρα που για την ΑΕΛ του Κώστα Φραντζέσκου, το τεστ κρίθηκε επιτυχημένο απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο, αφού οι «βυσσινί» ήταν εκείνοι που έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ δύο φορές, προς το τέλος του ημιχρόνου.

Αρχικά, στο 42′ ο Ακούνια υποδέχτηκε μια πολύ όμορφη πάσα του Γιάκου και εκτέλεσε με το αριστερό απέναντι από τον Σιαμπάνη, στέλνοντας όμως τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης αυτή τη φορά πήρε ρόλο πασαδόρου και έδωσε ασίστ στον Γιάκο, που προ κενής μισής εστίας αστόχησε.

O Άρης στην ανάπαυλα πραγματοποίησε έξι αλλαγές και στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, βρίσκοντας δύο θετικά διαστήματα: το πρώτο τέταρτο, μέχρι να ρίξει ρυθμό γύρω στο 60ό λεπτό, και το τελευταίο εικοσάλεπτο, όταν έγινε πια αισθητή και η διαφορά ετοιμότητας σε σχέση με τους Θεσσαλούς.

Γκάμα, Μπερτόγλιο, Ντιαγέ και Ντουάρτε απειλούσαν την εστία του Σουλούκου διαρκώς, όμως είτε αυτές έφευγαν δίπλα και πάνω από τα δοκάρια της εστίας του, είτε ο Έλληνας τερματοφύλακας σταματούσε τις προσπάθειες τους.
Στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση του Λερίν Ντουάρτε μετά από 13 μήνες, με τον Ολλανδό να αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις όσον αφορά στη διάθεση που επέδειξε αλλά και στη δημιουργία, όπως και η εμφάνιση των Ντιαγέ και Σουλούκου, του πρώτου για τον τρόπο που επηρεάζει το παιχνίδι θετικά για την ομάδα του, του δεύτερου για τον τρόπο που υπερασπίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο την εστία της ΑΕΛ.

Άρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης (61′ Ντένις), Γκάνεα (89′ Μαρμαρίδης), Σάκιτς (46′ Σούντγκρεν), Μπεναλουάν (46′ Δεληζήσης), Ασλανίδης (61′ Φαμπιάνο), Ματίγια (46′ Ντιαγέ), Τζέγκο (46′ Σάσα), Μπρούνο Φελίπε (46′ Μπερτόγλιο), Ματέο Γκαρσία (69′ Ντουάρτε), Χαΐροβιτς (57′ Μπρούνο Γκάμα), Μαντσίνι (46′ Μάνος)

ΑΕΛ (Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος (46′ Σουλούκος), Παπαγεωργίου (90’+4′ Δάχτυλας), Μαϊδανός (46′ Θεολόγου), Ηλιάδης, Μπέρτος (61′ Κοτζαμανίδης), Πατράλης (80′ Χαλάτσης) , Κοτσιανούλης (34′ Παπαγεωργίου), Γιάκος (61′ Κούστα), Γλυνός (46′ Κολόμπο), Συμελίδης (61′ Μαυριάς), Ακούνια (80′ Ζησούλης)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button