Ποδόσφαιρο

Με γκολ Γιαννιώτα ο Λεβαδειακός πήρε βαθμό στο Καραϊσκάκης!

Μετά από 31 χρόνια, ο σκληρός Λεβαδειακός πήρε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη χάρη σε κεφαλιά του Γιαννιώτα και μάλιστα ενώ βρισκόταν πίσω με 2-0. Προβληματικός ξανά ο Ολυμπιακός, υπέστη μεγάλη ζημιά με το 2-2 και αποδοκιμάστηκε στο φινάλε.

Έπαιξε για ακόμη μια φορά με τη φωτιά και το (ξανα)πλήρωσε… Ένα μήνα μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός γκέλαρε ήδη για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη, απέναντι σε ομάδα της Περιφέρειας. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας, στη συνέχεια… αποχώρησαν από το γήπεδο θεωρώντας πως το ματς έχει τελειώσει και ο Λεβαδειακός που αντιθέτως… συνέχισε να παίζει -και να παίζει καλά- ισοφάρισε (2-2) για να πάρει έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ υποτίμησε δις τον αντίπαλό της, αρχικά στο 2-0 αλλά και μετά τη μείωση του σκορ, θεωρώντας πως μπορεί να πάρει το «τρίποντο» χωρίς να χρειαστεί να παίξει πάνω από ένα μισάωρο, όμως όπως θα έπρεπε να έχει διαπιστώσει προ πολλού, εδώ και χρόνια οι ομάδες της Super League έχουν… σοβαρευτεί και μπορούν να παίζουν σε κάθε έδρα ποδόσφαιρο για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Η «σκληρή» ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε ακριβώς αυτό, αξιοποίησε όλα τα δώρα του Ολυμπιακού, είτε από ατομικά λάθη, είτε από ομαδική νοοτροπία και πήρε δίκαια το «Χ» -μόλις το τρίτο θετικό αποτέλεσμα στην ιστορία του Λεβαδειακού στο Φάληρο. Από την άλλη πλευρά, μετά τα γκολ των Τσικίνιο και Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός τα έκανε όλα λάθος, με σημαντικότερο από όλα -κάτι που συνέβη ξανά σε αρκετούς «ερυθρόλευκους»- την πνευματική ανετοιμότητα και επιπολαιότητα που έδειξε απέναντι σε θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στους 15 βαθμούς και έχασε μια ακόμη ευκαιρία να πατήσει κορυφή, την ώρα που ο Λεβαδειακός έφτασε τους 5.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button