Ερασιτέχνης

Με ανατροπή το γυναικείο ποδόσφαιρο (2-1) την Γλυφάδα, έκανε το 3/3 ο Άρης

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε το γυναικείο ποδόσφαιρο του Άρη, κερδίζοντας μάλιστα με ανατροπή 2-1 την Γλυφάδα

Μετά από μια ανύποπτη φάση στο πρώτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης και από λάθος εκτίμηση της τερματοφύλακα της ομάδας του Άρη η Γλυφάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο γήπεδο της Τριανδρίας για την 3η αγωνιστική της Α’ Εθνικής.

Οι κιτρινόμαυρες παρόλα αυτά αντέδρασαν, έχασαν τετ α τετ στο 10ο λεπτό και τελικά μετά από εκτέλεση φάουλ της Παντελιάδου στο 25ο λεπτό κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπορεί να μην κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του, μπόρεσε όμως στο 65ο λεπτό με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων μετά από ατομική προσπάθεια της Γιιάσνα Τζόρτζεβιτς.

Ο Άρης μπορεί λοιπόν να έκανε το 3/3 και στις…πειστικές εμφανίσεις, έδειξε όμως αντίδραση σε ένα παιχνίδι που δεν πήγε όπως το υπολόγισε και απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει και στην κακή της μέρα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button