Ποδόσφαιρο

“Μετράει” τις επιλογές του ο Μάντζιος

Τραυματισμοί υπήρξαν και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις με μεγάλη απουσία συγκεκριμένων παικτών, υπήρξαν όμως κι αυτές όπου τα προβλήματα υγείας δεν ήταν ο μοναδικός λόγος μη χρησιμοποίησης των ποδοσφαιριστών.

Στις προπονήσεις αυτής, αλλά και της επόμενης εβδομάδας, ο έμπειρος τεχνικός ουσιαστικά θα αξιολογήσει την κατάσταση αρκετών εκ των παικτών που απουσίασαν λόγω τραυματισμών. Αρκετοί εξ’ αυτών είναι απαραίτητο να τον πείσουν ότι αξίζουν μια θέση στο πλάνο του.

Για παράδειγμα ο Πάβιτσιτς συμμετείχε και χθες στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και λογικά θα είναι διαθέσιμος στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος, με το ζήτημα να μην έχει να κάνει τόσο με τον τραυματισμό του, όσο με το γεγονός ότι δεν έχει πείσει τον Ακη Μάντζιο. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει να πείσει τον προπονητή του μέχρι τον Γενάρη.

Στην ίδια συνομοταξία βρίσκεται και ο Ρόναλντ Ματαρίτα, καθώς ήταν εκτός πλάνου και πριν από τη θλάση, καθώς εκτιμήθηκε ότι δεν ήταν σε ικανοποιητική σωματική και αγωνιστική κατάσταση. Αν ο Ματαρίτα θέλει να αποκτήσει ρόλο, πρωτίστως θα πρέπει να αποδείξει ότι τον αξίζει.

Η περίπτωση του Ζαν Ζουλ είναι ιδιαίτερη, υπό την έννοια ότι ο Καμερουνέζος γκρίνιαζε για ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν «καθαρές». Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Βόλο τού έδωσε μερικά λεπτά συμμετοχής και στο τέλος του αγώνα ο 25χρονος αποχώρησε κουτσαίνοντας. Ίσως να μη νιώθει σίγουρος για το γόνατό του, σίγουρα όμως ο Μάντζιος θέλει να ξέρει αν μπορεί να τον συμπεριλάβει στο πλάνο του.

Φράνκο Φεράρι και Μόουζες Οντουμπάτζο ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, στην πραγματικότητα όμως αξιοποιούν το διάστημα της διακοπής για την ολοκλήρωση της αποθεραπείας τους και υπολογίζονται κανονικά για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εκτίμηση για τους Λούκας Ρουπ, Μάνου Γκαρθία και για την ακρίβεια για το πότε θα επιστρέψουν στη δράση, υπολογίζεται όμως ότι ο πρώτος θα είναι έτοιμος αρχές Δεκέμβρη και ο δεύτερος στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button