Μπάσκετ

Μετά τη βόμβα Πέτγουεϊ, ο Άρης αναζητεί λύσεις

Ο Άρης έχασε από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας το Σάββατο το απόγευμα, μια ήττα που σίγουρα πίκρανε πάρα πολύ και στεναχώρησε τους οπαδούς των “κιτρινόμαυρων”. Τα ξημερώματα όμως της Κυριακής έμελλε να προστεθεί στην πικρία των οπαδών του Άρη.

Ο Μπρέντ Πέτγουεϊ έκανε γνωστή μέσω Social Media την απόφαση του να σταματήσει το μπάσκετ.

inner

Βέβαια στην πορεία ο Μπρέντ δεν παρέλειψε να τα χώσει και στου διαιτητές, οι οποίοι κάνανε αρκετά λάθη εις βάρος του Άρη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

inner

Στη διάρκεια της ημέρας υπάρχει προπόνηση. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Πέτγουεϊ πριν γράψει όσα έγραψε στο twitter είχε ενημερώσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συμπαίκτες του.

Σε κάθε περίπτωση η χθεσινή κατά κάποιο τρόπο ανακοίνωση ότι αποχωρεί από το μπάσκετ είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί στη σημερινή προπόνηση.

Προφανώς και ο Πέτγουεϊ θα είναι στη σημερινή προπόνηση και εκεί αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Είτε να γίνει πιο επίσημο αυτό που ο Αμερικανός έγραψε στο twitter, είτε να γίνει προσπάθεια να μεταπειστεί. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει θέμα και θα υπάρχουν και εξελίξεις, που σαφώς θα επηρεάσουν το ρόστερ.

Αν όντως ισχύει και ο Πέτγουεϊ σταματήσει από την ενεργό δράση τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν ένα κενό στο ρόστερ που θα πρέπει να καλύψουν, κάτι που την δεδομένη στιγμή φαντάζει δύσκολο λόγω των οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων που έχει η ομάδα. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας ακόμα “πονοκέφαλος” για τον Παναγιώτη Γιαννάκη που καλείται να δώσει λύση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button