Ποδόσφαιρο

Μετά από 58 μέρες, ο Άρης επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για επίσημο αγώνα!

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες και ο Άρης επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στα επίσημα παιχνίδια για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Τελευταία παρουσία των «κιτρινόμαυρων» στο… σπίτι τους ήταν πριν από 58 ημέρες, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ όπου και υποδέχτηκαν τον Παναθηναϊκό.

Σε εκείνο το ματς της 15ης Ιουλίου ο Άρης μπορεί να ηττήθηκε με 0-1 από τους «πράσινους» ωστόσο η εμφάνιση του ήταν άκρως δικαιολογημένη αφού όλοι θυμούνται την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν εκείνη την περίοδο η ομάδα με το ρόστερ της να φτάνει μέχρι τους… 13 παίκτες!

Η δύσκολη όμως αυτή περίοδος πέρασε και ο Άρης επιστρέφει ενωμένος και σίγουρα πιο δυνατός, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος και τώρα είναι έτοιμος για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Επιστρέφει στο Χαριλάου που μπορεί να μην είναι γεμάτο από τους φίλους της ομάδας λόγω των μέτρων ασφαλείας, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί και δεν τον εμποδίζει από το να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και φυσικά να προσφέρει το καλό ποδόσφαιρο που ξέρει να παίζει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button