Ποδόσφαιρο

Μετά από 24 μέρες, ο «Θεός του πολέμου» επιστρέφει στο γήπεδο!

Σήμερα ο Άρης επιστρέφει στις προπονήσεις και ξεκινά την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν

Μετά από 24 μέρες οι ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Ένινγκ με τις νέες προσθήκες επιστρέφουν στο Χαριλάου για την 1η προπόνηση της χρονιάς αφού χθες έγινε και η πρώτη συγκέντρωση, έγιναν τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού ενώ παράλληλα ξεκίνησαν τα εργομετρικά.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη, η ομάδα θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για φέτος!

Η σχετική ενημέρωση:

Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (11/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Δύο ημέρες αργότερα, το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης (13/08), η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου στην τοποθεσία Αγ. Παύλος, σε υψόμετρο 1.350μ., θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή της ομάδα μας, που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort», θα παραμείνει δύο εβδομάδες στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

* Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ξεκίνησαν να περνούν κατά γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ αύριο, Δευτέρα, θα ξεκινήσουν και τα εργομετρικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button