Ποδόσφαιρο

Μετά από 105 μέρες… η αγωνιστική δράση επιστρέφει στο Χαριλάου!

Πέρασαν 105 ημέρες από την τελευταία φορά που ο Άρης αγωνίστηκε στο «σπίτι» του.

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση είναι γεγονός και η αυλαία των πλέι οφ ανοίγει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου οι «κιτρινόμαυροι» στο πλαίσιο αυτής της πρώτης αγωνιστικής, υποδέχονται τον ΟΦΗ σήμερα στις 21:30.

Πρόκειται για ένα ματς πουα θα είναι σίγουρα αναγνωριστικό με πρωτόγνωρα συναισθήματα για όλους καθώς επισημαίνεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί με άδειες κερκίδες. Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας και για τις δύο ομάδες μετά από τρεις ολόκληρους μήνες αποχής από την ενεργό δράση.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που ο Άρης αγωνίστηκε στην έδρα του ήταν πριν από… 105 ημέρες, την 1η Μαρτίου όπου αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας (για την κανονική διάρκεια) αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σε έναν αγώνα όπου ηττήθηκε από τους φιλοξενούμενος με 1-2 αν και το αποτέλεσμα δεν ενδιέφερε τόσο πολύ την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ, αφού είχε ήδη εξασφαλίσει την εξάδα και το «εισιτήριο» για την Ευρώπη.

Ο Άρης τώρα «καλείται» σε αυτό το παιχνίδι να βρει τα πατήματα του και ρυθμό παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και να ξεκινήσει με το «δεξί» αυτή την νέα διαδικασία των πλεί οφ, «χτίζοντας» γερές βάσεις αφενός για την συνέχεια του πρωταθλήματος και αφετέρου για τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ στις 24 Ιουνίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button