Ποδόσφαιρο

Μεστή εμφάνιση, νίκη (1-0) και θετικά μηνύματα για τον Άρη

Θετικό ήταν το δεύτερο φιλικό… τεστ για τον Άρη, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Ντε Γκράαφσαπ, με το παρθενικό γκολ του Νικολάς Κολάσο με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Ξεχώρισε για μια ακόμη φορά ο Ματέο Γκαρσία, πολύ καλή εμφάνιση από τον Μπάσα που ξεκίνησε βασικός, αλλά και τον Δεληζήση που ήταν ο μόνος που έβγαλε το 90λεπτο. Πρώτο γκολ για τον Κολάσο και για τον Άρη, που κράτησε το μηδέν σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Μοιραίος παίκτης ο Ναζλίδης που έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Μπάσα ήταν το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο φιλικό, ξεκινώντας ως «εξάρι», έχοντας λίγο πιο μπροστά του στο κέντρο Κολάσο και Ιντζόγλου.

Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί σε ανύποπτο χρόνο, όταν στο 15’ ο Κολάσο έπιασε το σουτ και ο Ετεμάντι έκανε κακό υπολογισμό, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα (0-1).

Μπορεί οι Ολλανδοί να είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησαν κινδύνους στην εστία του Καντιμοίρη, με τον Άρη να είναι η ομάδα που έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Γκαρσία δαιμόνιος, κέρδισε το πέναλτι, αλλά ο Ναζλίδης εκτέλεσε άσχημα στο 33’ στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.

Με επτά αλλαγές ξεκίνησε ο Ερέρα την ομάδα στο δεύτερο μέρος. Η ενδεκάδα του Άρη στο δεύτερο μέρος: Αναγνωστόπουλος, Σόουζα (πέρασε ως δεξί μπακ), Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Μπάσα, Ματίγια, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Γκαρσία, Διαμαντόπουλος.

Οι αλλαγές και των δυο ομάδων έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, οι Ολλανδοί πάτησαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν μια δυο καλές ευκαιρίες, κυρίως λόγω έλλειψης προσοχής από τους παίκτες των κιτρινόμαυρων. Όποτε πάντως, χρειάστηκε ο Αναγνωστόπουλος είχε την “απάντηση”.

Με αυτά τα δεδομένα, η επικράτηση του Άρη κρίνεται δίκαια, μοιράζει υποσχέσεις και περνάει στα συν της προετοιμασίας, με την αναμονή της βελτίωσης και των καλύτερων αγωνιστικά αποτελεσμάτων.

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΣΦΑΠ (Ντε Γιονκ): Ετεμάντι, Αμπένα, Νιούπορτ, Φαν Ντε Πάβερτ (63’ Τόμασεν), Τουτουαρίμα (67’ Βούρζετ), Ολίβε (46’ Φαν Μίγκεμ), Νίλαντ (63’ Φαν ντε Χουρκ), Κλάσεν, Νάρσινγκ (63’ Στράτμαν), Σεράνενς, Τζεμπλί (75’ Βίσελ).

ΑΡΗΣ (Ερέρα): Καντιμοίρης (46’ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (46’ Βέλεθ), Σόουζα (72′ Μπαγκαλιάννης), Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46’ Μενέντεθ), Μπάσα (81′ Σταμπουλίδης), Ιντζόγλου (46’ Παυλίδης), Κολάσο (46’ Ματίγια), Γκαρσία (65′ Μπακούτσης), Ντιγκινί (46’ Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης (46’ Διαμαντόπουλος).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button