Ποδόσφαιρο

Μελ:”Η διοίκηση της Λας Πάλμας γνωρίζει ήδη ποιους δεν υπολογίζω”

Ο Πέπε Μελ μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις της Λας Πάλμας λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως μέχρι τις 7 Αυγούστου θα έχει οριστικοποιηθεί ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν θα υπολογίζονται για την ερχόμενη σεζόν.

Χάβι και Ντάνι Καστεγιάνο βρίσκονται στα ραντάρ του Άρη ενώ το μέλλον του Ματέο Γκαρσία παραμένει μία από τις “ανησυχίες” των Κιτρίνων. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν από τις Κανάριες Νήσους αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει τον επόμενο προορισμό στην καριέρα τους.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, μέχρι τις 7 Αυγούστου θα έχει ξεκαθαριστεί ποιοι παίχτες δεν θα υπολογίζονται για τη νέα σεζόν ενώ τόνισε πως η διοίκηση ήδη γνωρίζει τα ονόματα τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Αυτούς τους οποίους δεν υπολογίζω τους ξέρει ήδη η διοίκηση. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως μέχρι το φιλικό με τη Μπέτις στις 7 Αυγούστου, οι ποδοσφαιριστές θα γνωρίζουν αν θα υπολογίζονται για την ερχόμενη σεζόν, τι ρόλο θα έχουν, ποιοί θα έχουν πολλές ευκαιρίες, ποιοί λίγες και ποιοί καμία. Υπήρξα ποδοσφαιριστής και θα είμαι ξεκάθαρος με αυτούς”.

Τέλος, για τον Χάβι Καστεγιάνο: “Ο Χάβι ξέρει ότι είναι δύσκολο να μείνει γιατί έχουμε πολλούς παίχτες στη θέση που αγωνίζεται. Και μπορούν να βρίσκονται μόνο 18 παίχτες σε κάθε παιχνίδι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button