Μεγάλο πλήγμα για τη Γιουβέντους, ο Βλάχοβιτς μένει εκτός για 3 μήνες!
Η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 της Κάλιαρι, αλλά η νίκη επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βλάχοβιτς που θα τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός δράσης.
Ο Σέρβος διεθνής φορ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και εκεί διαπιστώθηκε πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης. «Οι απεικονιστικές εξετάσεις αποκάλυψαν μια σοβαρού βαθμού ρήξη στη μυοτενόντια συμβολή του μακριού αριστερού προσαγωγού», ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.
Όπως αναφέρουν και τα ιταλικά ΜΜΕ, θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να καθοριστεί καλύτερα ο χρόνος ανάρρωσής του, αλλά είναι απίθανο να είναι λιγότερο από τρεις μήνες. Όσο για το ποιοι θα καλύψουν το κενό του, το βάρος θα πέσει στα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού Οπέντα και Ντέιβιντ, αν και αμφότεροι δεν έχουν πείσει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενώ στα πλάνα του Ιταλού είναι και ο Γιλντίζ (κανονικά λογίζεται ως εξτρέμ).




