Ερασιτέχνης

Μεγάλος χορηγός για το τμήμα Kick Boxing

Το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗΣ ανοίγει τα φτερά του εντός και εκτός συνόρων και κάνει βήματα μπροστά με στόχο την περαιτέρω καταξίωσή του στο χώρο των δυναμικών αθλημάτων.

Στο πλαίσιο των κινήσεων που γίνονται, προκειμένου το τμήμα Kick Boxing του Συλλόγου μας να δυναμώσει ακόμη περισσότερο, εντάσσεται η επίτευξη συμφωνίας με τον ομογενή επιχειρηματία, Γιώργο Λαζαρίδη, φίλαθλο της ομάδας μας.

Η εταιρεία του κ. Λαζαρίδη «Kurier- und Zustelldienst Glouftsi GmbH», που εδρεύει στο Wiesbaden της Γερμανίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και της διανομής, θα είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του τμήματος Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗΣ και θα στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών -τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις- προκειμένου να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι χαρά μου που θα συνεργαστούμε με το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗΣ. Ένα οργανωμένο τμήμα σε όλα τα επίπεδα, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα. Από τη στιγμή που υπήρχε αμοιβαία διάθεση και καλή πίστη για συνεργασία στο χορηγικό κομμάτι, η οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν άργησε να έρθει. Θα στηρίξουμε όλους τους αθλητές του και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα πανηγυρίσουμε πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον».

Το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗΣ, από την πλευρά του, καλωσορίζει τον κ. Λαζαρίδη και την εταιρεία του στην οικογένειά του και εύχεται αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button