Ποδόσφαιρο

Μεγάλοι μάγκες, ακόμα μια ανατροπή και 7 στα 7

Ο Άρης φιλοξενήθηκε από την Δόξα Δράμας για την 7η αγωνιστική της Football League. Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν ακόμα μια ανατροπή, έβγαλαν ψυχή, έκαναν το 7 στα 7 και πλέον δείχνουν ασταμάτητοι.

Η παρουσία των φίλων του Άρη, ήταν ακόμα μια φορά φανταστική, οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» κατάφεραν να κάνουν το γήπεδο της Δράμας να μοιάζει «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για ένα ακόμα πρώτο ημίχρονο ο Άρης δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, έδειχνε αγχωμένος με αποτέλεσμα να είναι πολύ ασταθής στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσαν περισσότερο την κατοχή της μπάλας, εμποδίζοντας τους «κιτρινόμαυρους» να βρουν ρυθμό.

Στο 7ο λεπτό ο Άρης έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Μπαργκάν να πιάνει ένα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 18ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν ένα γκολ με τον Διαμαντόπουλο αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε, δείχνοντας ότι ο επιθετικός του Άρη, ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Στο 28ο λεπτό η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ο Κάσες έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Δεληζήση, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Άρη, αιφνιδιάζοντας τον Καντιμοίρη. Στο 41’ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Ματσούκα να πιάνει μια κεφαλιά μετά από σέντρα του Ριζογιάννη, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 1-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε, πιο δυνατά στο παιχνίδι, ο Δημήτρης Σπανός στο 46’ πέρασε τον Παυλίδη στην θέση του Κάσσου και στο 51’ τον Πλατέλλα στην θέση του Πασά.

Οι «κιτρινόμαυροι» βγάλανε ενέργεια, πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 60΄ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μένκα. Βέβαια ο Άρης δεν θα μπορούσε να αρκεστεί στην ισοπαλία, συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το δεύτερο γκολ, που θα του έδινε την 7η συνεχόμενη νίκη και 3η ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα της Football league. Στην 78ο λεπτό οι προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» απέδωσαν «καρπούς, ο Διαμαντόπουλος με μια πολύ ωραία πάσα βρήκε τον Παυλίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή και αυτός εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μενκά.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πίεσαν, προσπαθώντας να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, ο Δημήτρης Σπανός έκανε σωστή διαχείριση, στο 85’ έβαλε και τον Μαραγκό στο παιχνίδι στην θέση του Μπαρκάν , δίνοντας έτσι ακόμα μια βοήθεια στην άμυνα της ομάδας.

Ο Άρης τα κατάφερε έφυγε με το τρίποντο και από την Δράμα, έκανε το 7 στα 7 και πλέον κοιτάει το επόμενο παιχνίδι.

Τέλος παιχνιδιού: 1-2

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (A. Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Κάσες (84΄Νατσιόπουλος), Γουνδουλάκης (79΄Πετρόπουλος), Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64΄Μαχαίρας), Ριζογιάννης

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85΄Μαραγκός), Βαλεριάνος, Διαμαντόπουλος, Κάσσος (46΄Παυλίδης), Πασάς (51΄Πλατέλλας), Μπούρμπος

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων) – Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button