Μπάσκετ

Μεγάλη συνάντηση Ιωαννίδη – Καστρίτη (photos)

Η μεγαλύτερη μορφή των χρυσών εποχών του Αυτοκράτορα βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης σε μια συνάντηση με τον νέο προπονητή, Γιάννη Καστρίτη.

Αναλυτικά οι φωτογραφίες που ανάρτησε η ΚΑΕ στα social media:

“Ο Γιάννης Ιωαννίδης βρέθηκε σήμερα (27/12) στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και συναντήθηκε με τον Γιάννη Καστρίτη, παρουσία των Δημήτρη Γουλιέλμου και Χάρη Παπαγεωργίου. Ο πολυνίκης κόουτς στην ιστορία των «κίτρινων» συνομίλησε τόσο με τον προπονητή της ομάδας μας, όσο και με τον Μεγαλομέτοχο και τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, δίνοντας τις ευχές τους για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο 2019 σε όλα τα επίπεδα. ”

View this post on Instagram

Ο Γιάννης Ιωαννίδης βρέθηκε σήμερα (27/12) στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και συναντήθηκε με τον Γιάννη Καστρίτη, παρουσία των Δημήτρη Γουλιέλμου και Χάρη Παπαγεωργίου. Ο πολυνίκης κόουτς στην ιστορία των «κίτρινων» συνομίλησε τόσο με τον προπονητή της ομάδας μας, όσο και με τον Μεγαλομέτοχο και τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, δίνοντας τις ευχές τους για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο 2019 σε όλα τα επίπεδα. #arisbc #arisbc18 #emperor

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official) on

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button