ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ματσάρα και 3-3 για Λιλ και Στρασμπούρ

Σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν στη Ligue 1, που έγινε σήμερα στο «Πιερ Μορουά», Λιλ και Στρασμπούρ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3!

Η εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν συγκλονιστική, με τους «λιλουά» να προηγούνται 2-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Προηγήθηκαν λίγο πριν από το 70′, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «σώσουν την παρτίδα» στο 84΄ με το πέναλτι του Ντέιβιντ!

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, το τελευταίο διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων δεν είναι και το καλύτερο για τη Λιλ.

Τα προβλήματα στην άμυνα φάνηκαν και σήμερα και, πλέον, σε πέντε ματς εντός κι εκτός συνόρων μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία (πρώτη μετά το σερί των απανωτών ηττών).

Στη Ligue 1 προερχόταν από δύο ήττες, αρχικά το 3-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, με σχετικά καλή εμφάνιση παρά την ήττα, όμως δεν ξεπέρασε τη μετριότητα στο 1-0 από τη Σεντ Ετιέν.

Απόψε προηγήθηκε με δύο γκολ του Ζέγκροβα (15′, 27′), αλλά στη συνέχεια η άμυνά της δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος της. Ήταν η πρώτη της ισοπαλία από το ξεκίνημα της περιόδου στο πρωτάθλημα.

Μετά το 1-1 με την Ανζέρ  και την δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα η Στρασμπούρ «τσίμπησε» άλλο ένα πόντο, αν και θα μπορούσε να φύγει με τεράστιο «διπλό» από το «Πιερ Μορουά».

Με τους Σάντος (30′) και Εμεγκά (40′) ισοφάρισε σε 2-2, προηγήθηκε με τον Νανασί στο 66′  και μέχρι το 84′  κρατούσε αγκαλιά την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τελικά, δεν τα κατάφερε, ωστόσο, ο βαθμός που απέσπασε και ο τρόπος κυρίως που προήλθε μπορεί να της δώσει μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα στη συνέχεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button