ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

“Ματιές” Γιουνάιτεντ σε Αμορίμ

Στη λίστα των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πιθανό αντικαταστάτη του Τεν Χάχ φαίνεται πως έχει προστεθεί ο Πορτογάλος προπονητής

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει περίοδο κρίσης. Αυτό μπορεί να αποδειχτεί πολύ εύκολα μιας και οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα εδώ και 35 χρόνια, ενώ έχουν και δύο ισοπαλίες για το Europa League.

Η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ συζήτησε το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Έρικ τεν Χαχ από τον πάγκο αλλά εν τέλει αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Σύμφωνα, όμως, με τον δημοσιογράφο, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, οι διοικούντες την ομάδα στρέφουν και σε άλλες περιπτώσεις το ενδιαφέρον τους, για να είναι πανέτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Στη λίστα λοιπόν με τους υποψήφιους μελλοντικούς μνηστήρες για τον πάγκο της ομάδας βρίσκεται πλέον ο Ρούμπεν Αμορίμ. Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την οδήγησε στη κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026. Υπάρχει όμως ρήτρα αποδέσμευσης για το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως φαίνεται στο “Ολντ Τράφορντ” προσέχουν, για να έχουν. Μπορεί να έδωσαν ακόμα μία ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην τεχνικό του Άγιαξ αλλά πλέον τα περιθώρια στενεύουν και για τις δύο πλευρές. Αν τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν τότε η απομάκρυνση του Τεν Χαχ θα φαντάζει περισσότερο από πιθανή και θα πρέπει ο σύλλογος να έχει μεριμνήσει για τη διάδοχη κατάσταση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button