Ποδόσφαιρο

Ματέο Γκαρσία: «Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν σαν γροθιά στο στομάχι»

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του Ματέο Γκαρσία στα κανάλια της Novasports, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται καθ’ οδόν.

Για το ντέρμπι: «όλοι θέλουμε να παίξουμε σ’ αυτόν τον αγώνα καθώς γνωρίζουμε τη σημασία του. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και μετά να πάμε βήμα-βήμα για τα υπόλοιπα ούτως ώστε να είμαστε στα Playoffs. Θεωρώ ότι ως ομάδα αξίζουμε να είμαστε εκεί. Η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαμε καλά. Η ψυχολογία μας έπεσε αρκετά».

Για την συνάντηση με τον Τόλη Τερζή: «Έχει αλλάξει ο προπονητής στην ομάδα, ίσως αυτό μας δώσει μια ώθηση ώστε να συνεχίσουμε πιο δυναμικά για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Τα τελευταία ήταν σαν μια γροθιά στο στομάχι. Γνωριζόμαστε με τον κ. Τερζή, είναι ένας προπονητής ο οποίος μας έχει βοηθήσει αρκετά ψυχολογικά και στον τομέα της φυσικής κατάστασης και δουλέψαμε σκληρά σ’ αυτό το διάστημα των 3-4 ημερών που είμαστε μαζί».

Για την πρόσληψη του Χέρμαν Μπούργος ως νέο προπονητή των κιτρινόμαυρων: «Προφανώς τον γνωρίζω καθώς πρόκειται για μεγάλο όνομα στην Αργεντινή ο οποίος βρισκόταν σε αρκετές θέσεις και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει. Πάντα είναι καλό για μια ομάδα να συνεργάζεται με τόσο μεγάλα ονόματα. Παρότι αντιμετώπισα την Ατλέτικο Μαδρίτης στα χρόνια που ήμουν στην Ισπανία και τον έβλεπα μαζί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν είχαμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button