Ποδόσφαιρο

Μασούρας: “Γνωρίζαμε ότι ο Άρης έχει θέμα στο κέντρο της άμυνας μετά από σέντρες”

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τον Ολυμπιακό να φεύγει με το διπλό από το “Βικελίδης”.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Είχαμε δει video, όπως βλέπουν όλες οι ομάδες. Ο προπονητής μάς είχε τονίσει ότι ο αντίπαλος έχει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας μετά από σέντρες. Θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να μπω στην περιοχή, έχοντας δει ότι ο Κώστας (Τσιμίκας) είχε χρόνο για τη σέντρα”.

Για το αν είναι νίκη τίτλου: “Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για το πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι είναι ένας μαραθώνιος. Είναι σημαντικό που κερδίζουμε σε αυτές τις έδρες. Είναι πολύ καλό που μαζεύουμε πόντους, όπως κάθε πόντος που παίρνουμε. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι είναι ένας μαραθώνιος με ενδιάμεσα παιχνίδια στην Ευρώπη και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να μην υπάρξουν προβλήματα”.

Τέλος, πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει κούραση στην ομάδα μου. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ και έπρεπε να κάνουμε την ανατροπή. Να δουλέψουμε στη διαχείριση των αγώνων όταν είμαστε μπροστά στο σκορ, να μη φτάνουμε ως το 90′ για να έχουμε τελειώσει ένα ματς”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button