Ποδόσφαιρο

Μαρτίνες: «Κρατάμε τα καλά διαστήματα»

Ο Νίκολα Μαρτίνες, μίλησε για την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό με 2-4 και στάθηκε στην εικόνα που παρουσίασαν οι “κίτρινοι” ανά διαστήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, μια ομάδα που έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι και κρατήσαμε τη μπάλα αλλά τέτοιες ομάδες όταν έχουν την ευκαιρία σε τιμωρούν. Εμείς κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε στο παιχνίδι και το διασκεδάσαμε».

Αν πλέον διασκεδάζουν τα παιχνίδια: «Δεν θέλω να παρεξηγηθεί η λέξη διασκεδάσαμε θέλουμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παλεύουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με το πρωτόκολλο, πρέπει να προσέχουμε τους τραυματισμούς τις κάρτες και κλείσουμε την αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Αν υπάρχει άγχος: «Το πως λειτουργεί ο καθένας είναι κάτι προσωπικό ίσως κάποιος να έχει επαναπαυτεί επειδή η ομάδα έχει πιάσει τους στόχους της αλλά εγώ θέλω να έχω πίεση και κίνητρο για να παίξω. Νομίζω ότι αυτό κάνει το ποδόσφαιρο πιο ενδιαφέρον».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button