Ποδόσφαιρο

Μαρτίνες: «Θα πρέπει να ανησυχούν γιατί δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος – Θα κερδίσουμε την Τετάρτη»

Ο Νίκο Μαρτίνες, σκόρερ του δεύτερου γκολ που πέτυχε ο Άρης στο χθεσινό παιχνίδι, μίλησε ενόψει της ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου της Τετάρτης αλλά και για την ζωή στην Θεσαλονίκη.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στο sport24.gr αναφέροντας τα εξής:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, θα τους αντιμετωπίσουμε και την Τετάρτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, συγκριτικά με το πρώτο μέρος. Νομίζω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε, να τους προσθέσουμε πίεση για την Τετάρτη. Θα πρέπει να ανησυχούν γιατί δεν είμαστε τόσο εύκολος αντίπαλος. Θέλουμε να κερδίσουμε είναι ο στόχος μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε”.

Για το γκολ που πέτυχε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ μου, γιατί πάλευα από το ξεκίνημα της σεζόν, έδινα τα πάντα στην προπόνηση. Είμαι επαγγελματίας, γι’ αυτό το λόγο περίμενα την ευκαιρία μου, είμαι χαρούμενος που την πήρα. Έδειξα ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαστε μία ομάδα, χρειάζεται η ανάμειξη του κάθε παίκτη και νιώθω καλά. Ένιωθα άνετα στο γήπεδο, ελπίζω να συνεχίσω καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”.

Για την ρεβάνς της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ:

“Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα, γιατί πρέπει να κρατήσουμε πρώτα το μηδέν. Πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε δυνατοί. Φυσικά θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Ξέρουμε επίσης ότι η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα και δημιουργεί ευκαιρίες, οπότε πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, αλλά έχουμε και εμείς τα όπλα μας. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε χωρίς να χάσουμε την συγκέντρωση μας στην άμυνα”.

Για το πώς βιώνει ο ίδιος την ζωή στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη:

“Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο, αλλά δεν ξέρω. Θέλω να μείνω, είμαι χαρούμενος εδώ με την ομάδα και τους φιλάθλους, η πόλη είναι υπέροχη. Όμως νιώθω ότι θέλω να παίζω περισσότερα λεπτά. Θα εξαρτηθεί τι θέλουν από εμένα, αν μπορώ να έχω μεγαλύτερη ανάμειξη την επόμενη σεζόν, θα ήμουν ευχαριστημένος να μείνω εδώ. Θα περιμένουμε να δούμε τα πλάνα του Άρη, αν με θέλουν, φυσικά επιθυμώ να μείνω. Ωστόσο, τώρα είμαι συγκεντρωμένος για να τελειώσουμε μία καλή σεζόν, γιατί θέλουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button