Ποδόσφαιρο

Μανώλης Σκουλάς: Ο διαιτητής που μίλησε για στοχευμένα δημοσιεύματα και ψυχολογικό πόλεμο

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές των αναμετρήσεων για την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Για τον αγώνα Άρης-Λάρισα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (28/09, 17:15) ορίστηκε ο Μανώλης Σκουλάς από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας, ένας διαιτητής που από το 2016 έχει “σφυρίξει” σε έξι αγώνες της ομάδας της Λάρισας από τους οποίους η ΑΕΛ είχε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. 

Πέρα από αυτό, ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε ξανά απασχολήσει, αυτή την φορά για τις δηλώσεις του. Πριν από κάποιους μήνες και με αφορμή τον ξυλοδαρμό του επίσης διαιτητή Θανάση Τζήλου, είχε κάνει λόγο για στοχευμένα δημοσιεύματα του Τύπου.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: 

«Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, είμαστε σαν τους ποδοσφαιριστές, απλώς δεν έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από την κοινή γνώμη. Βλέπουμε καθημερινά το πρόσωπό μας σε πρωτοσέλιδα, όπου είμαστε στοχοποιημένοι πολλές φορές.

Υπάρχουν και στοχευμένα δημοσιεύματα από τη μέρα του ορισμού ως τη μέρα του αγώνα, που εντάσσονται σ’ έναν ψυχολογικό πόλεμο. Προφανώς δε λέμε ότι δε φταίμε κι εμείς, αλλά δεν είναι δυνατόν όλα τα κακά του ποδοσφαίρου να εντοπίζονται στους διαιτητές»

«Υπάρχουν και προπονητές και ποδοσφαιριστές που κάνουν λάθη και λογικό είναι, γιατί είναι άνθρωποι. Ωστόσο, το λάθος του διαιτητή είναι αυτό που μένει κι αυτό που σχολιάζεται.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο δύσκολο είναι να ασχολείσαι με τη διαιτησία στην Ελλάδα, το να δέχεσαι συνεχώς κριτική και πιστέψτε με ότι οι καλές στιγμές και οι σωστές αποφάσεις είναι πολύ περισσότερες από τις κακές, αλλά δυστυχώς οι κακές αναδεικνύονται.

Έχεις μία κακή στιγμή, δέκα καλές και θα αναδειχθεί η κακή, ενώ στον ποδοσφαιριστή, αν κάνει δέκα καλές ενέργειες και μία κακή, κανείς δε θα σχολιάσει ή θα κριτικάρει ή θα τον πει κακό ποδοσφαιριστή, επειδή έκανε ένα λάθος. Ο διαιτητής, όμως, επειδή έκανε λάθος, είναι κακός διαιτητής».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button