Ποδόσφαιρο

Μαντσίνι: «Όσο παίζω θα νιώθω ακόμη καλύτερος»

O Ντανιέλ Μαντσίνι αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια των play offs. Μίλησε όμως και για τις δυνατές φιλίες που χτίστηκαν στη διάρκεια της σεζόν μέσα στην ομάδα. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε στα κανάλια novasports:

“Θα δίνω το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα”.

Πρόσθεσε: “Μπορώ να πάρω πάρα πολλά αγωνιστικά αγωνιστικά λεπτά. Αυτό θεωρώ ότι χρειάζομαι. Όσο παίζω θα νιώθω ακόμη καλύτερος. Χρειάζομαι αγωνιστικό ρυθμό, χρειάζομαι αγωνιστικά λεπτά και αυτό είναι που θέλω να εκμεταλλευτώ. Ό,τι χρειαστεί ο προπονητής θα βοηθήσω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”. 

Για τη συνεργασία που είχε με παίκτες που αποχώρησαν, μεταξύ άλλων, είπε: “Θέλω να μείνω με τις πολύ δυνατές φιλίες που χτίσαμε αυτή τη χρονιά. Περάσαμε πάρα πολλά πράγματα, ευχάριστα και δυσάρεστα, όλοι μαζί και με αυτό θέλω να μείνω.

Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρύψω πως με στεναχωρεί το γεγονός ότι ενώ μένουν τόσα παιχνίδια δεν θα μπορέσουμε να τους τελειώσουμε όλοι μαζί. Όπως και να έχει, εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και θα μείνω με τις αναμνήσεις που είχαμε γενικότερα”. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button