Ποδόσφαιρο

Μαμαρντασβίλι: «Η Ισπανία θα κατακτήσει το τρόπαιο»

Η ήττα με 4-1 από την Ισπανία τερμάτισε την παρθενική συμμετοχή της Γεωργίας σε Εuro στη φάση των «16» και ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι αναμένει από τηους Ίβηρες να κατακτήσουν το Euro.

«Νομίζω ότι η Ισπανία είναι το φαβορί για αυτό το τουρνουά και θα γίνει πρωταθλήτρια. Είναι κρίμα που συναντήσαμε αυτήν την ομάδα, αλλά δεν πειράζει, δεν είναι το τέλος. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», είπε ο Μαμαντασβίλι στους δημοσιογράφους.

«Φυσικά, είναι λυπηρό που χάσαμε στη φάση των “16”, αλλά θα έπρεπε να το χαιρόμαστε επίσης, γιατί πριν από λίγο καιρό δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα φτάναμε ως εδώ», πρόσθεσε ο τερματοφύλακας της Γεωργίας, που παρουσίασαν μια από τις πιο ευχάριστες ιστορίες του τουρνουά κερδίζοντας την Πορτογαλία με 2-0 στον τελευταίο τους αγώνα του 6ου ομίλου για να φτάσουν στα νοκ άουτ.

Ο αρχηγός Γκούραν Κάσια είπε ότι η ομάδα του ήταν απογοητευμένη που επέστρεφε στο σπίτι και ότι η απώλεια του κορυφαίου επιθετικού Οτάρ Κιτεϊσβίλι από τραυματισμό αποδείχθηκε μεγάλο πλήγμα:

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο (με την Ισπανία), στο δεύτερο, αφού χάσαμε τον Κιτεϊσβίλι, το παιχνίδι άλλαξε. Στο τέλος δεχτήκαμε γκολ και αποχαιρετήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά είμαστε χαρούμενοι που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας με αξιοπρέπεια», είπε ο Κάσια.

«Είμαστε περήφανοι για το πώς εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας σε ένα τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου. Φτάσαμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για πρώτη φορά και ήταν μια εκπληκτική περιπέτεια. Είμαι για άλλη μια φορά περήφανος για το παιχνίδι μας», πρόσθεσε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button