Μπάσκετ

Μήνυμα του Νταλό για την Αιμοδοσία (photo)

Η τρίτη Αιμοδοσία της ΚΑΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Παλέ και ακολούθησε αυτές τις μέρες μια σειρά προσκλήσεων από τους παίκτες των “κιτρινόμαυρων”.

Χαρακτηριστικά:

Το μήνυμα του Μπόρις Νταλό προς τους φίλους της ομάδας μας, ενόψει της Αιμοδοσίας που διοργανώνει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αύριο, Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο “Nick Galis Hall”.

Όσα είπε ο Νταλό στην κάμερα της ΚΑΕ:

“Γεια σαε φίλοι του ΑΡΗ. Είμαι ο Μπόρις Νταλό. Σας προσκαλώ στην Αιμοδοσία που θα γίνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι για να δώσουμε αίμα, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να σώσουμε ζωές. Υπολογίζω σε εσάς. Σας ευχαριστώ.

View this post on Instagram

Το μήνυμα του Boris Dallo προς τους φίλους της ομάδας μας, ενόψει της Αιμοδοσίας που διοργανώνει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αύριο, Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο «Nick Galis Hall». «Γεια σας φίλοι του ΑΡΗ. Είμαι ο Boris Dallo. Σας προσκαλώ στην Αιμοδοσία που θα γίνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι για να δώσουμε αίμα, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να σώσουμε ζωές. Υπολογίζω σε εσάς. Να είστε εκεί. Σας ευχαριστώ». #arisbc #arisbc18 #blooddonation #wecan #wewill

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official) on

 

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button