Μπάσκετ

Μήνυμα επόμενη μέρας από τους Αγγελόπουλους

Ήταν αναμενόμενο πως μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τα playoff της Euroleague, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα επεδίωκαν να μιλήσουν σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Όπως γράφει το fws

Η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη φετινή Ευρωλίγκα, δίχως ωστόσο να προσωποποιήσουν τα παράπονά τους. Η δε παρουσία τους χαρακτηρίστηκε ως άκρως επιβλητική…

Καταρχάς, ήταν τουλάχιστον αυτονόητο πως θα υπήρχαν παράπονα από μια ομάδα που χρειαζόταν τέσσερις νίκες στα τελευταία έντεκα ματς για να προκριθεί και παρ’ όλα αυτά κατάφερε να αποκλειστεί. Υπάρχουν κάποιοι βέβαια που εστιάζουν στο θέμα των πληρωμών και επιμένουν να γράφουν γι’ αυτό.

Παρότι το ύφος των Αγγελόπουλων ήταν ήρεμο, υπάρχει βεβαιότητα πως άπαντες έλαβαν το μήνυμα ενόψει της επόμενης μέρας. Η αποφασιστικότητά τους δεν αμφισβητείται πλέον από κανέναν, κάτι που έγινε απόλυτα κατανοητό σε όλους όσους άκουσαν τις τοποθετήσεις τους. Και κατά γενική ομολογία, υπήρξε ομόφωνη στήριξη στις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Ήδη, οι πρώτες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον κάποιων στην ομάδα έχουν ήδη παρθεί. Οι περισσότεροι «ενδιαφερόμενοι» τις ψυχανεμίζονται εδώ και κάποιες μέρες, αλλά το σίγουρο είναι πως σχεδόν όλοι τελούν υπό κρίση. Λαμβάνοντας υπόψη τη χρονιά που έρχεται και κυρίως τις ιδιαιτερότητες που ενδέχεται να διαμορφωθούν, πολλά πρόκειται να αλλάξουν στο αγωνιστικό σκέλος.

 

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button