Μπάσκετ

Μέτρια εικόνα, κόντρα διαιτησία και νέα ήττα

Η κακή εικόνα της ομάδας την 3η περίοδο  σε συνδιασμό με “ορισμένα” διαιτητικα σφυρίγματα, στέρησαν την νίκη από τους “κιτρινόμαυρους”

Ξεκίνησε καλύτερα αλλά…

Με 10-0 προηγήθηκαν οι “κιτρινόμαυροι” χάρη σε τρία τρίποντα που πέτυχαν οι Μπελ, Νταλό και Τζοουνς.

Αλλά πολλά λάθη και ορισμένα “περίεργα” σφυρίγματα των Σώμου και Διαμαντή, έδωσαν στο Περιστέρι την ευκαιρία να εκτελέσει εννιά βολές, να ανατρέψει το σκορ και να προηγηθεί 14-18 για το τέλος του Α’ ημιχρόνου.

Εντάσεις, τεχνικές ποινές και ο Άρης στο -8

Έδωσαν σημαντικές ανάσες στο Άρη τα τρία τρίποντα των Μπελ, Χάρις και Αγγέλου αλλά το κυρίως “πιάτο” του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, όπου μια τεχνική ποινή δώθηκε στο Βαγγέλη Αγγέλου ενώ ο Αργύρης Πετρουλάκης όπως…μας έχει συνηθίσει ήταν ερειστικός και προκλητικός, ανεβάζοντας την ένταση δίχως κάποιον λόγο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι επτά πόντοι του Χάροου έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (30-38)

Επιθετικό μπλακ άουτ και τριψήφια διαφορά

Μεγάλα ήταν τα επιθετικά προβλήματα του Άρη στο 3ο δεκάλεπτο με τους “κιτρινόμαυρους” να μένουν για τέσσερα λεπτά χωρίς σκορ και να δίνουν ευκαιρία να προηγηθεί ακόμα και με 15 πόντους με την 3η περίδο να ολοκληρώνεται με 43-56.

Έφτασε κοντά στην ανατροπή αλλά δεν μπόρεσε 

Αποφασισμένος για ανατροπή μπήκε ο Άρης στον αγωνιστικό χώρο για το 4ο δεκάλεπτο. “Έτρεξε” ένα εντυπωσιακό σερί 17-5, έφτασε την διαφορά στο πόντο (60-61). Εκεί όμως σφυρίχτηκε ένα αυστηρό φάουλ στον Τζόουνς με τον Άρη στην συνέχεια να μην μπορεί να επιστρέψει και εκεί ο Χάροου με έξι συνεχόμενους πόντους “κλείδωσε” την νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button