Ποδόσφαιρο

Μέσω… ντέρμπι το 40% των φετινών νικών

Ο Άρης και τα νικηφόρα αποτελέσματα της τρέχουσας σεζόν

Ο φετινός Άρης έχει δείξει πως… ξέρει από ντέρμπι. Πρόσφατα, έριξε στο καναβάτσο στους δύο “Δικέφαλους” ενώ τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ τους κέρδισε και στην κανονική περίοδο, στην διάρκεια της οποίας επικράτησε των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Δηλαδή, φέτος (2021/22) ο Άρης έχει κερδίσει έξι ντέρμπι. Συνολικά, την τρέχουσα σεζόν όσον αφορά το πρωτάθλημα, οι “κίτρινοι” έχουν 15 νίκες.

Οι επιτυχίες κόντρα σε “μεγάλους” και σε “μικρότερες” ομάδες δεν απέχουν πολύ, μιας και ο Άρης έχει 6 νικηφόρα ντέρμπι και 9 νίκες κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Πολλές εκ των οποίων του “έκοψαν” βαθμούς… Από τα συνολικά τρίποντα αυτής της αγωνιστικής περιόδου, λοιπόν, το 40% αυτών “ήρθαν” μέσω ντέρμπι, τα οποία θα συνεχιστούν, με τον Άρη να έχει στο εξής τέσσερα “καυτά” ματς πριν παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός έδρας) την τελευταία αγωνιστική.

Η αρχή γίνεται με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, μετέπειτα “έρχεται” το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στην συνέχεια θα γίνει ο αγώνας με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button