Διεθνή

Μέσι πριν τον τελικό: «Αυτό το ταξίδι δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ»

Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ισπανία (19/07, 22:00), ο Λιονέλ Μέσι έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα προς όλους τους Αργεντινούς, τονίζοντας πως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η πορεία της ομάδας αποτελεί ήδη μια ιστορική επιτυχία.

Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» στάθηκε στη διαδρομή που ακολούθησε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι οι αναμνήσεις και οι στιγμές που έζησαν μαζί έχουν μεγαλύτερη αξία ακόμη και από τους τίτλους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πιο όμορφο πράγμα όλων αυτών των χρόνων δεν ήταν ποτέ μόνο οι τίτλοι, αλλά ολόκληρο το ταξίδι.

Το να μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας με αυτή την ομάδα, να αγωνιζόμαστε μαζί, να σηκωνόμαστε μετά από τις δύσκολες στιγμές και να απολαμβάνουμε κάθε βήμα της διαδρομής.

Ευχαριστώ κάθε έναν από τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και όλους τους σπουδαίους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά, ώστε αυτή η εθνική ομάδα να λειτουργεί σαν μια πραγματική οικογένεια.

Ό,τι κι αν συμβεί αύριο, αυτή η ομάδα έχει ήδη γράψει μια ιστορία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και που κανείς δεν θα μπορέσει να σβήσει.

Πάμε, Αργεντινή!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button