YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Μέσα οι Μορόν και Γαλανόπουλος στο σημερινό πρόγραμμα

Λορέν Μορόν και Κώστας Γαλανόπουλος συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση και “φώναξαν” παρών για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησαν οι Μισεουί και Γένσεν που παραμένουν στα πιτς, ενώ στον Άρη περιμένουν τα νεότερα αναφορικά με την κατάσταση των Φαντιγκά και Μεντίλ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

“Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρώτο, ασκήσεις ενεργοποίησης, passing game και τακτική (αγωνιστικό παιχνίδι) για το δεύτερο γκρουπ.

Οι Λορέν Μορόν και Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ενώ οι Γκαμπριέλ Μισεουί και Φρέντρικ Γένσεν έκαναν θεραπεία.

Σε ό,τι αφορά τους Νοά Φαντιγκά και Χαμζά Μεντίλ, αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη (04/03).

Η μεθαυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (07/03, 17:00), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button