Ποδόσφαιρο

Μέσα δύο, εκτός τρείς

Ο Γιάννης Πασάς και ο Λευτέρης Ιντζόγλου που καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς, σήμερα ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης, στον αντίποδα ο Ούγκο Σόουζα, ο Λούκα Μιλούνοβιτς και ο Νίκος Τσουμάνης δεν προπονήθηκαν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή σήμερα, Τετάρτη, στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Παναχαϊκή στο γήπεδο «Γ.Ε. Παναχαϊκής» στην Αγυιά (18/03, 15:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Στη σημερινή προπόνηση, που ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά), δεν συμμετείχαν οι Ούγκο Σόουζα (για προληπτικούς λόγους), Λούκα Μιλούνοβιτς (θλάση στο δικέφαλο) και Νίκος Τσουμάνης (ίωση).

Οι Λευτέρης Ιντζόγλου και Γιάννης Πασάς, από την πλευρά τους, που καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό, ακολούθησαν σήμερα μέρος του προπονητικού προγράμματος.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»).

* O Χουσεΐν Μουμίν, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με τον Κισσαμικό (εκτός, 23η) και τη Δόξα Δράμας (εντός, 24η).

** Ο Άγγελος Χαντί θα απουσιάσει από τους αγώνες με την Παναχαϊκή και τον Κισσαμικό, λόγω των υποχρεώσεων του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιορδανίας. Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για τις 27 του μήνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button