ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μένει σπίτι κι ο Μέσι με τα παιδιά! Τι έγραψε για τον κορονοϊό ο Αργεντινός σούπερ σταρ (pic)

Τις οδηγίες της παγκόσμιας κοινότητας ακολουθεί και ο Μέσι, μένοντας σπίτι με τα παιδιά του και ζητώντας και από τον υπόλοιπο κόσμο να κάνει το ίδιο.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία με τους δύο γιους του και έστειλε μήνυμα προς τους εκατομμύρια ακολούθους του για τον κορονοϊό.

Η ανάρτηση του Μέσι

«Είναι περίπλοκες μέρες για όλους. Ζούμε ανήσυχοι για το τι συμβαίνει στον καθένα και θέλουμε να βοηθήσουμε, να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση εκείνων που έχουν επηρεαστεί περισσότερο είτε άμεσα είτε με την οικογένεια και τους φίλους τους είτε γιατί εργάζονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση τους σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

Θέλω να στείλω τη δύναμή μου σε αυτούς. Η υγεία πρέπει να είναι πάνω από όλα είναι μια δύσκολη στιγμή και πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες τόσο των οργανώσεων υγεία όσο και των δημόσιων αρχών. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να το καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά.

Είναι καιρός να είστε υπεύθυνοι και να παραμείνετε στο σπίτι. Είναι επίσης τέλειο ώστε να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας που δεν έχετε πάντα την ευκαιρία να το κάνετε. Μια αγκαλιά και ελπίζουμε να γυρίσουμε αυτή την κατάσταση το συντομότερο δυνατό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button