Ποδόσφαιρο

Μέγιερι: “Δεν συνεχίζω στον Ατρόμητο” – Η ιδανική πρόταση που περιμένει

Ο Μπάλας Μέγιερι, τερματοφύλακας που ενδιαφέρει τον Άρη, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την παρουσία του στον Ατρόμητο αλλά και τις προτάσεις τις οποίες είχε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα nemzetisport.hu:

Δεν ήταν μυστικό ότι δεν ήθελα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, το οποίο λήγει αυτό το καλοκαίρι, θα έπρεπε να πάρω επιπλέον χρήματα ως μπόνους μετά τους αγώνες που έπαιξα – οπότε υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αισθάνομαι ότι δεν είμαι πλέον στις τάξεις του Ατρόμητου“.

«Ως ελεύθερος, νομίζω είμαι σε καλή θέση, έχω δύο μικρές κόρες, η Νάρα είναι τριών ετών, η Νόλα είναι είκοσι μηνών, η μετακίνηση και ίσως οι μεταβαλλόμενες χώρες θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση υλικοτεχνικής υποστήριξης και δεν ανέφερα καν τα δύο σκυλιά μας. Θα ήταν θετικό εάν ένας σύλλογος στην Αθήνα προσέφερε ένα καλό συμβόλαιο, υπήρχε επίσης ενδιαφέρον. Ακόμα και από το εξωτερικό τον Ιανουάριο, αρχές Φεβρουαρίου, αλλά αυτές οι συνομιλίες έχουν παγώσει – όλοι περιμένουν πώς μπορεί να συνεχιστεί η ζωή, μετά τον κορωνοιό. Πρέπει να κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά, αναρωτιέμαι ποιες ευκαιρίες θα υπάρξουν την επόμενη περίοδο. “

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button