Ποδόσφαιρο

Μάρσιο Αμορόζο: Το αφιέρωμα στον Βραζιλιάνο και η αναφορά στον Άρη (video)

Μεγάλο αφιέρωμα στην ποδοσφαιρική πορεία του Μάρσιο Αμορόζο έκανε η ιστοσελίδα sports-nova.com καθώς έγιναν αναφορές στην αρχή της καριέρας του Βραζιλιάνου, στο πώς ολοκληρώθηκε και στον… Άρη.

Σχετικά με την πορεία του στους «κιτρινόμαυρους»:

”Στις 1 Σεπτεμβρίου του 2006 ο Αμορόζο συμφωνεί να λύσει το συμβόλαιό του με την Μίλαν και υπογράφει στην Κορίνθιανς. Εκεί πήρε κατευθείαν την φανέλα με το νο10, ως ο αντικαταστάτης του Κάρλος Τέβες που έφυγε για την Γουέστ Χαμ. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά και τον Απρίλιο του 2007 υπέγραψε στην Γκρέμιο.

Από τον Αύγουστο, όμως, άρχισε να μην παίζει κι έτσι αποχώρησε τον Ιανουάριο, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Εκεί όμως έμεινε μόνο για έξι μήνες.

Επέστρεψε τον Δεκέμβριο του 2009 στην Γκουαρανί, αλλά στο τέλος της σεζόν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 34 του, εξαιτίας τραυματισμών, έχοντας ελάχιστες συμμετοχές εκείνη τη σεζόν.

Ο Άρης ήταν η 12η ομάδα του σε έξι διαφορετικές χώρες. Έχει κερδίσει 20 τρόπαια και αμέτρητες προσωπικές διακρίσεις.

Στην καριέρα του έπαιξε για τις Verdy Kawasaki, Flamengo, Udinese, Parma, Borussia Dortmund, Málaga, Milan, Corinthians, Grêmio και Guarani”.

Ολόκληρο το αφιέρωμα εδώ:

Υπενθυμίζεται πως η υποδοχή του Βραζιλιάνου από τους φίλους του Άρη και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εκείνο το βράδυ στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» ενέπνευσε τους ιδρυτές της ερασιτεχνικής ομάδας στην Βραζιλία, που έδωσαν το όνομα «Aris Santa Fe»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button